fbpx

Dogi IKT AS søker Daglig Leder

Selv med stor vekst og flere gasellepriser de siste årene, har vi fortsatt store ambisjoner for videre utvikling. For å realisere disse ambisjonene trenger vi daglig leder i hel stilling i Fosen største IKT Bedrift.

Hos oss får du det overordnede ansvaret for videreutviklingen av selskapet, samt operativ ledelse av salgs- og markedsarbeidet. Vi ønsker oss en leder med god forretnings- og markedsforståelse, med teknisk innsikt og som er en dyktig selger.

Du må ha en motiverende og engasjerende lederstil med fokus på resultat- og måloppnåelse. Struktur, oversikt og systematikk vil være avgjørende for å være tett nok på driften og tidlig kunne ta riktige beslutninger. Du må ha ledererfaring og høyere utdanning, et sterkt fokus på å utøve godt lederskap og skjønne verdien av lokalt eierskap og forankring. Sammen med personlige egenskaper vil dette bli vektlagt i utvelgelsen.

Dogi IKT er et heleid datterselskap i Rissa kraftlag gruppen og inngår som en av de fire forretningsområdene. Daglig leder inngår i ledergruppen og vil jobbe sammen med Bredbånd, Energi og Elektro til kundenes beste.

Vi ser etter deg som kan og vil noe. Er du ikke redd for å ta i et tak og har lyst på en slik utfordring, hører vi gjerne fra deg.

Ta gjerne kontakt med styreleder Per-Arne på mobil 917 05 215 for nærmere opplysninger.

Vi imøteser din søknad på bg@rissakraftlag.no innen 20. august 2018.

Dogi IKT AS ble etablert i 2003. Som datterselskap til Rissa Kraftlag SA har vi hatt en god vekst de siste årene. Vårt hovedfokus er å hjelpe kundene med deres IKT behov og tar på oss oppdrag innenfor IT-drift, vedlikehold og support for store og små bedrifter. Vi har kontor i lokalene til Rissa kraftlag og teller i dag 5 ansatte og 1 lærling. Selskapet omsatte for 6,1 mill. i 2017. Mer om selskapet på vår hjemmeside  www.dogi.no