fbpx

Produser egen miljøvennlig strøm

Solceller på taket er løsningen
Les mer

Plusskundeavtale

Rissa Kraftlag SA og Nortek Elektro AS tilbyr nå en plusskunde-avtale med kunder som har montert solcelleanlegg fra oss.

Vi sørger for forhåndsmelding til nettselskapet og inngår en tilknytningsavtale.
Anlegget installeres av en el-installatør fra Rissa Kraftlag eller Nortek Elektro og ferdigmeldes til nettselskapet.
Som plusskunde inngås en avtale om å kjøpe kraft fra Rissa Kraftlag (Garantikraft) som igjen forplikter seg til å kjøpe overskuddskraft som blir produsert.

På denne måten får eiere av anlegg solgt sin overskuddskraft i de perioder det produseres mer strøm enn til eget behov.
I en kampanjeperiode tilbyr vi en avtale som sier at vi betaler 15 øre mer for strømmen vi kjøper av kunden enn den kunden betaler når han kjøper strøm av oss!

Vi opplever stor interesse for solcelle når vi har vært rundt på Fosen og presentert våre løsninger.Det kommer mange henvendelser fra private, landbruk og næringsbygg og vi er rigget for å finne løsninger til de som ønsker å satse på solenergi.

Våre paneler gir opp til 27% høyere effektivitet enn andre produkter og vi gir 25 års garanti på våre paneler.
Prisene på solcellepanel er på vei ned, og med dagens strømpriser anslås det at kostnaden med solceller er nedbetalt etter om lag 20 år.

Energistyring

ENERGISTYRING

En komplett løsning for energistyring i ditt hjem. Du får til en hver tid oppdatert informasjon om forbruket ditt – og inspirasjon til å gjøre noe med det.
Senk temperaturen når ingen er hjemme eller lad bilen når strømprisen er lavest. Med energistyring er det enklere å spare strøm.


VELFERD

Velferdsteknologi gir trygghet og større frihet både for deg som trenger litt ekstra hjelp og omsorg og for deg som hjelper til. Ditt hus kan gjøre hverdagen enklere og mer forutsigbar. Våre systemer kan kobles mot kommunale helsetjenester som bidrar til økt trygghet slik at du og dine kan bo hjemme så lenge som mulig.


KOMFORT

Med energistyring tilpasser varmen og lyset seg til deg og din hverdag. Hjemmet ditt er varmt og lunt mens du er hjemme, men sparer strøm for deg ved å justere ned temperaturen når du er ute. Du kan skape stemning med lysstyring og enkelt tilpasse både varme og ventilasjon med ett tastetrykk.


SIKKERHET

Et smart hjem er et tryggere hjem. Med vårt system får du smarte sensorer og kameraer som reagerer på bevegelse. Du får full kontroll på sikkerheten i hjemmet ditt. Enkelt og greit.

 

UNDERHOLDNING

Underholdning smartere enn noen gang. Alt kobles enkelt på samme system – og kontrolleres via appen.

KONTAKTPERSONER

Janne Myran

Janne Myran

Markedskonsulent

Tlf: 90 05 79 57

John Bernhard Roten

John Bernhard Roten

Avdelingleder

Tlf: 40 00 60 21

Kristian Lyng-Jørgensen

Kristian Lyng-Jørgensen

Salgs & Markedssjef

TLF: 95 16 44 68

Kontakt Oss - Solcelle

11 + 3 =

73 85 92 00

Postboks 38, 7100 Rissa

kundeservice@rissakraft.no