fbpx

Tirsdag 23. januar er det Strømmens dag.

Strømmen gir oss lys, varme og opplevelser i hverdagen. Den er både rimelig og utslippsfri, derfor kan vi bruke den med god samvittighet. Visste du for eksempel at det koster fire kroner å lade en mobiltelefon hver dag i et helt år? Eller tre kroner å ta en varm dusj?

Strømmens klare miljøfordel er at den er utslippsfri både når vi transporterer den og bruker den. I Norge er også selve strømproduksjonen utslippsfri, takket være 1500 vannkraftverk over hele landet som leverer 96 prosent av strømmen. I tillegg ser vi en økende produksjon av vind- og solkraft. Rissa Kraftlag SA er delaktig i dette ved at vi har eget vannkraftverk, bidrar sterkt med våre tjenester i vindkraftutbygging på Fosen samt at vi er ledende leverandør og installatør av solkraft-anlegg på Fosen.

Vær med å feire strømmens dag ved å delta i konkurranse: Ta bilde av din favorittstrømdings og del den med emneord #strømglede på Strømmens dags Facebook-side eller Instagram. Konkurransen er åpen for alle og varer til og med 23. januar. Beste bilde premieres med en elsykkel. Lykke til!