fbpx

Onsdag 3. oktober gjennomførte vi et informasjonsmøte med stinn brakke på klubbhuset i Fevåg. Oppmøtet og engasjementet denne dagen viser tydelig at det er stor interesse for fiber i Fevåg!

Om og når det blir utbygging av fiber i Fevåg er avhengig av at vi på et tidlig tidspunkt får inn nok kontrakter. På møtet ble det opplyst om hvilket området som er med i utbyggingsplanene og hvilke muligheter man har dersom man ligger utenfor dette området.

Da det er mange fritidsboliger i Fevåg gir det oss litt utfordringer med å nå ut til alle potensielle interessenter i området. Vi trenger derfor hjelp fra dere i området til å spre budskapet og hjelpe oss å komme i kontakt med flere som er interessert. Jo flere som melder interesse og skriver kontrakter, desto større sjanse er det for at prosjektet blir realisert og desto raskere vil vi kunne komme i gang.

Vi har utarbeidet et kart som gir en oversikt over hvilke områder som er med i utbyggingsområdet. Vi presiserer at det er viktig at man viser interesse selv om man skulle ligge utenfor dette området, da det også vil være muligheter for å få fiber for disse. Er du i tvil så send oss en mail eller ring oss.

Kundekontrakt finner du under. Den kan lastes ned og sendes på e-post til: jel@rissakraftlag.no eller leveres i resepsjonen på Rissa Kraftlag i Årnsethveien 1.

Kundekontrakt med innhold

Under ser du kart over området som er planlagt utbygd:

Dersom du har interesse for fiber eller ønsker ytterligere informasjon om fiber i Fevåg kan du også fylle inn kontaktskjemaet under, så vil vi kontakte deg:

2 + 6 =